Enervit sport global

Or select your country for local contents

czech rep.

holland

poland

portugal

spain

south africa

sweden

switzerland

norway

Välj ditt land: sweden
Home / Nyheter / Enervit sponsrar Team Lillehammer
 
22 Juni 2015

ENERVIT SPONSRAR TEAM LILLEHAMMER

 
Läs Team Lillehammers sammanfattning av säsongen

 

zoom

Enervit sponsrar Team Lillehammer, nedan har Eirik Pettersen och Petter Fagerhaug, lagets juniorer, skrivit en kort sammanfattning av säsongen hittills i år.

"Hei!

Sesongen brakte løs i Italia med Junior World Cup, sammen med Terrenglandslaget. Etter en vinter med mye kvalitetstrening og lite sykdom, var vi klare for sesongstart. Med over 200 ryttere på start, var det fra første tråkk bånn gass. En tørr og fin løypa som innbydde til høy fart og spenning. Vi jobbet oss frem i feltet. Petter endte til slutt på 13. Plass og Eirik på 37. Plass.

Helgen etter stod dansk sesongåpning med Sram-Liga, sammen med rekruttlandslaget for tur. Etter en litt tam sesongstart var vi klare for å svi gummi! Vi begge kjørte oss inn til pallplass, med Petter på 2. Plass og Eirik på 3. Plass, med flere sterke ryttere på start.

Hjemme i moderlandet var det klart for Norgescup-åpning i Darbu, allerede helga etter. Petter var ute med sykdom. Eirik måtte stå av lørdagen han også, men kom med skremmeskudd på søndagen. Eirik tar seieren med drøye minuttet.

Et par uker etter var klart for Rye terrengsykkelfestival, med shorttrack, rundbane og tempo. Festivalen pangstartet med Petter på 1. Plass og Eirik på 4. Plass. Videre hadde begge en litt tung lørdag, hvor ingen av oss klarte nå toppen av pallen. Men Petter og Eirik endre på henholdsvis 2. Og 3. Plass. Søndag kjørte Petter et knallbra løp, og besteg dermed det øverste trinnet på pallen – kun 4 sekunder bak beste senior. Eirik kapret den litt bitre 4. plassen.

Petter slang seg med på Norgescup landevei på Kristi himmelfart, og dro i land en super 3. Plass i Ottestad.

Tusen takk for støtten! Gode produkter som sørger for optimalt næringsinntak under trening og konkurranse.

- Eirik Pettersen og Petter Fagerhaug -"

 

 

◄ Go Back ▲ Back to top

 

world enervit

Enervit Corporate Enervit Gymline Muscle Enerzona Enervit Protein Nientemeno